Advertisement

Σοφια Παυλιδου Μανοσ Παπαγιαννησ - ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ - YouTube - Δες τι είπε ο μάνος παπαγιάννης για όσα έγιναν!

Σοφια Παυλιδου Μανοσ Παπαγιαννησ - ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ - YouTube - Δες τι είπε ο μάνος παπαγιάννης για όσα έγιναν!. 20.01.2018 στοχοσ η νομικη δικαιωση πώς αντέδρασε on camera η σοφία παυλίδου για την απόλυση του μάνου παπαγιάννη (video). Ο μάνος παπαγιάννης μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας σε βάρος του αρνήθηκε κάθε αναφορά στο. Δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι σε γυναίκα. Ο μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από το θέατρο και η συμπαθέστατη και πλέον μετἀ το γεγονός πολύ γνωστή ηθοποιός σοφία παυλίδου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου της εκπομπής «φτιάξε καφέ να στα πω» δείτε παρακάτω τι είπε όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει μετά. «είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα , αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει.

Τα τέσσερα αναπάντητα ερωτήματα για την επίθεση στο καμαρίνι. Ο ηθοποιός μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από την παράσταση «πετάει πετάει» που παρουσιάζεται στο θέατρο χυτήριο. Δες τι είπε ο μάνος παπαγιάννης για όσα έγιναν! Έχεις μετανιώσει για κάποιες συνεργασίες Αναστάτωση έχει προκληθεί με όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες μεταξύ των ηθοποιών μάνου παπαγιάννη και σοφίας παυλίδου που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «πετάει πετάει» που έχει ανέβει στο «θέατρο χυτήριο».

"ΣΕΙΣΜΟ" ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η "ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ...
"ΣΕΙΣΜΟ" ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η "ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ... from sissysworld.com
Τα τέσσερα αναπάντητα ερωτήματα για την επίθεση στο καμαρίνι. Γεννήθηκε στα σέρβια κοζάνης, τόπο καταγωγής του πατέρα του, ενώ μεγάλωσε στον άγιο νικόλαο κρήτης απ' όπου είναι η μητέρα του. Τι αποκάλυψε στο πρωινό για το περιστατικό βίας με τον μάνο παπαγιάννη. Η σοφία παυλίδου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τη συνάδελφό της στην παράσταση κόνυ μεταξά, ενώ κατέθεσε και μήνυση κατά του κανένα σχόλιο από τον παπαγιάννη. Ο ηθοποιός μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από την παράσταση «πετάει πετάει» που παρουσιάζεται στο θέατρο χυτήριο. «είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα , αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει. «μείνε σπίτι μωρέ, μην έρθεις στο χωριό». Η σοφία παυλίδου βρέθηκε στην εκπομπή του νίκου μουτσινά και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της.

«είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα , αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει.

Μίλησε στην εκπομπή της τατιάνας στεφανίδου για το περιστατικό με τη σοφία παυλίδου (video). «είδα το πρόσωπο του μάνου με αμυχές». Η παυλίδου αντικαταστούσε την δαλιάνη. H ηθοποιός δεν έπαιξε στη χθεσινή παράσταση, με την αγγελική δαλιάνη να παίρνει τη θέση της. Σοφία παυλίδου για την υπόθεση με τον παπαγιάννη: Ο ηθοποιός μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από την παράσταση «πετάει πετάει» που παρουσιάζεται στο θέατρο χυτήριο. Δες τι είπε ο μάνος παπαγιάννης για όσα έγιναν! Μετά την επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε η σοφία παυλίδου, από τον μάνο παπαγιάννη, άλλη μία ηθοποιός φέρεται να είχε δεχτεί στο παρελθόν. Αυτό νομίζω ήταν ο λόγος που η παυλίδου ξεχνούσε ατάκες. Μετά την καταγγελία της συναδέλφου του σοφίας παυλίδου η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε την συνέχιση των παραστάσεων με αντικατάσταση του ηθοποιού. Μέχρι στιγμής, ο μάνος παπαγιάννης δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό, ενώ η σοφία παυλίδου δεν έπαιξε στη χθεσινή παράσταση, με την αγγελική δαλιάνη να παίρνει τη θέση της. Είναι κάτι μακριά από εμένα, κάτι που δεν έκανα. Η σοφία παυλίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της, θα το φτάσει μέχρι τέλους.

Σοφια παυλιδου (σοφια παυλιδου) μανοσ παπαγιαννησ (μανοσ παπαγιαννησ) παυλιδου παπαγιαννησ η σοφία παυλίδου και ο μάνος παπαγιάννης είναι έλληνες ηθοποιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, καθώς και σε θεατρικές. Η σοφία παυλίδου εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να λάβει μέρος στη «φάρμα», αλλά και γιατί αποχώρησε. Μέχρι στιγμής, ο μάνος παπαγιάννης δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό, ενώ η σοφία παυλίδου δεν έπαιξε στη χθεσινή παράσταση, με την αγγελική δαλιάνη να παίρνει τη θέση της. Ο ηθοποιός μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από την παράσταση «πετάει πετάει» που παρουσιάζεται στο θέατρο χυτήριο. «η πανδημία με οδήγησε να πάρω μέρος για να έχω κάτι να ασχολούμαι και φέτος το καλοκαίρι η σοφία παυλίδου θα οργώσει την ελλάδα με το έργο «άγρια δύση» του θοδωρή αθερίδη.

"ΣΕΙΣΜΟ" ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η "ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ...
"ΣΕΙΣΜΟ" ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η "ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ... from sissysworld.com
Η σοφία παυλίδου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, κάθεται ανάμεσα στον μάνο πίντζη και στον σωτήρη καλυβάτση και χαμογελά, νιώθοντας δικαιωμένη, που η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε να παραμείνει εκείνη και να απομακρυνθεί ο μάνος παπαγιάννης. Καταθέτει μήνυση και ο ηθοποιός(vid). «είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα , αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει. Pluralism / ιαν 15, 2018. Η σοφία παυλίδου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τη συνάδελφό της στην παράσταση κόνυ μεταξά, ενώ κατέθεσε και μήνυση κατά του κανένα σχόλιο από τον παπαγιάννη. .η σοφία παυλίδου, λίγες ώρες αφότου ο μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από τον θίασο, μετά το μεταξύ τους «θερμό επεισόδιο» στα καμαρίνια. Σοφια παυλιδου (σοφια παυλιδου) μανοσ παπαγιαννησ (μανοσ παπαγιαννησ) παυλιδου παπαγιαννησ η σοφία παυλίδου και ο μάνος παπαγιάννης είναι έλληνες ηθοποιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, καθώς και σε θεατρικές. Τα τέσσερα αναπάντητα ερωτήματα για την επίθεση στο καμαρίνι.

«είδα το πρόσωπο του μάνου με αμυχές».

Αποκάλυψε ότι οι πρόβες με τον αλλαγμένο θίασο άρχισαν, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται η σοφία, ο σωτήρης και ο μάνος. Σοφία παυλίδου για την υπόθεση με τον παπαγιάννη: Όπως περιγράφει η σοφία στο tlife, ξαφνικά ο μάνος παπαγιάννης, κλώτησε την πόρτα του καμαρινιού της μπήκε μέσα και πριν η σοφία. Pluralism / ιαν 15, 2018. Η παυλίδου αντικαταστούσε την δαλιάνη. 20.01.2018 στοχοσ η νομικη δικαιωση πώς αντέδρασε on camera η σοφία παυλίδου για την απόλυση του μάνου παπαγιάννη (video). Η σοφία παυλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από τον συμπρωταγωνιστή της μάνο παπαγιάννη, στην παράσταση «πετάει πετάει» στο θέατρο χυτήριο σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της. Τι αποκάλυψε στο πρωινό για το περιστατικό βίας με τον μάνο παπαγιάννη. «μείνε σπίτι μωρέ, μην έρθεις στο χωριό». Τρίτη 16 ιανουαρίου 2018, 11:00. Μετά την καταγγελία της συναδέλφου του σοφίας παυλίδου η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε την συνέχιση των παραστάσεων με αντικατάσταση του ηθοποιού. Έχεις μετανιώσει για κάποιες συνεργασίες .η σοφία παυλίδου, λίγες ώρες αφότου ο μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από τον θίασο, μετά το μεταξύ τους «θερμό επεισόδιο» στα καμαρίνια.

Η ηθοποιός σοφία παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό μάνο παπαγιάννη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο. Αποκάλυψε ότι οι πρόβες με τον αλλαγμένο θίασο άρχισαν, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται η σοφία, ο σωτήρης και ο μάνος. Όπως περιγράφει η σοφία στο tlife, ξαφνικά ο μάνος παπαγιάννης, κλώτησε την πόρτα του καμαρινιού της μπήκε μέσα και πριν η σοφία. Αναστάτωση έχει προκληθεί με όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες μεταξύ των ηθοποιών μάνου παπαγιάννη και σοφίας παυλίδου που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «πετάει πετάει» που έχει ανέβει στο «θέατρο χυτήριο». Αυτό νομίζω ήταν ο λόγος που η παυλίδου ξεχνούσε ατάκες.

Μάνος Παπαγιάννης για Χρήστο Φερεντίνο: "Δικαίως αντιδρά έτσι"
Μάνος Παπαγιάννης για Χρήστο Φερεντίνο: "Δικαίως αντιδρά έτσι" from www.tlife.gr
Ο διάλογος της δημοσιογράφου και της ηθοποιού είχε ως εξής: Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο μάνος παπαγιάννης μετά την καταγγελία της σοφίας παυλίδου για ξυλοδαρμό εναντίον της. Έχει εργαστεί ως μπάρμαν αλλά και ως ιατρικός επισκέπτης. Ο μάνος παπαγιάννης (σέρβια κοζάνης 28 νοεμβρίου 1977) είναι έλληνας ηθοποιός. Μίλησε στην εκπομπή της τατιάνας στεφανίδου για το περιστατικό με τη σοφία παυλίδου (video). Η παυλίδου αντικαταστούσε την δαλιάνη. Έχετε δει φωτό από το μοντέρνο διαμέρισμά τους στην πετρούπολη; Αποκάλυψε ότι οι πρόβες με τον αλλαγμένο θίασο άρχισαν, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται η σοφία, ο σωτήρης και ο μάνος.

Ο ηθοποιός μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από την παράσταση «πετάει πετάει» που παρουσιάζεται στο θέατρο χυτήριο.

Ο μάνος παπαγιάννης (σέρβια κοζάνης 28 νοεμβρίου 1977) είναι έλληνας ηθοποιός. Είναι κάτι μακριά από εμένα, κάτι που δεν έκανα. Ο μάνος παπαγιάννης μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας σε βάρος του αρνήθηκε κάθε αναφορά στο. Ο μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από το θέατρο και η συμπαθέστατη και πλέον μετἀ το γεγονός πολύ γνωστή ηθοποιός σοφία παυλίδου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου της εκπομπής «φτιάξε καφέ να στα πω» δείτε παρακάτω τι είπε όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει μετά. Επιμένει στην άποψή του για το επεισόδιο με την σοφία παυλίδου. «η πανδημία με οδήγησε να πάρω μέρος για να έχω κάτι να ασχολούμαι και φέτος το καλοκαίρι η σοφία παυλίδου θα οργώσει την ελλάδα με το έργο «άγρια δύση» του θοδωρή αθερίδη. Μετά την επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε η σοφία παυλίδου, από τον μάνο παπαγιάννη, άλλη μία ηθοποιός φέρεται να είχε δεχτεί στο παρελθόν. Ο μάνος παπαγιάννης είχε δηλώσει για το περιστατικό: Μέχρι στιγμής, ο μάνος παπαγιάννης δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό, ενώ η σοφία παυλίδου δεν έπαιξε στη χθεσινή παράσταση, με την αγγελική δαλιάνη να παίρνει τη θέση της. Σοφία παυλίδου για την υπόθεση με τον παπαγιάννη: Η σοφία παυλίδου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, κάθεται ανάμεσα στον μάνο πίντζη και στον σωτήρη καλυβάτση και χαμογελά, νιώθοντας δικαιωμένη, που η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε να παραμείνει εκείνη και να απομακρυνθεί ο μάνος παπαγιάννης. Η ηθοποιός σοφία παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό μάνο παπαγιάννη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο. Τα τέσσερα αναπάντητα ερωτήματα για την επίθεση στο καμαρίνι.

Η παυλίδου αντικαταστούσε την δαλιάνη σοφια παυλιδου. Στη συνέχεια η σοφία παυλίδου mας εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη:

Posting Komentar

0 Komentar