Advertisement

Malatya Deprem / Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem : Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı.

Malatya Deprem / Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem : Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı.. Gündüz gerçekleşen 5.4 büyüklüğündeki malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Gelen son dakika haberine göre malatya'nın pötürge ilçesi merkezli saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatyadaki son depremler için tıkla! Malatya'dan gelen son dakika deprem haberi vatandaşları korkuttu! Afad verilerine göre merkez üssü pütürge olan depremin derinliği 6,94 kilometre olarak belirlendi. En son malatya deprem haberleri anında burada.

Son Dakika Haberi Malatya Da Korkutan Deprem Van Elazig Tunceli Ve Diyarbakir Da Da Hissedildi 26 Subat 2020 Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler
Son Dakika Haberi Malatya Da Korkutan Deprem Van Elazig Tunceli Ve Diyarbakir Da Da Hissedildi 26 Subat 2020 Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Saat 09.54'te yaşanan depremi boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırmaları enstitüsü 3.8 olarak duyurdu. Malatyadaki son depremler için tıkla! Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. Malatya'da olan deprem bir çok ilde hissedildi. Yerin 4.6 km derinliğinde oluşan sarsıntının ardından deprem, malatya merkez olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu.

Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm.

Kandillli rasathanesi verilerine göre, malatya pütürge'de 5 haziran cuma günü 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 14:22 kızılay'dan ramazan'da 8 milyon ihtiyaç sahibine 225 milyon tl yardım. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad'ın. Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 5.3, derinliği ise 4.6 km olarak açıklandı. Malatya'da olan deprem bir çok ilde hissedildi. Güncellenen deprem bölgeleri haritasına göre, aralarında malatya'nın da bulunduğu 46 ilin deprem riski azalırken, 6 ildeki risk ise arttı. Ancak bununla birlikte saat 21.17'de 3.9 ve 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Deprem diyarbakır, batman, elazığ, siirt, kahramanmaraş, adıyaman, şanlıurfa ve gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü ve afad'dan yapılan açıklamada, malatya/pütürge'de 4,7 büyüklüğünde malatya'da meydana gelen deprem elazığ'da da hissedildi.

Naci görür depremin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Malatya deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmelerini bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. En son malatya deprem haberleri anında burada. Elazığ'da saat 20.55'te meydana gelen depremi malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi.

Deprem Sonrasi Malatya Da Acil Servise 100 Kisi Basvurdu Son Dakika Haberleri
Deprem Sonrasi Malatya Da Acil Servise 100 Kisi Basvurdu Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Deprem diyarbakır, batman, elazığ, siirt, kahramanmaraş, adıyaman, şanlıurfa ve gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi. Malatya'nın arguvan ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ancak bununla birlikte saat 21.17'de 3.9 ve 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandillli rasathanesi verilerine göre, malatya pütürge'de 5 haziran cuma günü 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatyadaki son depremler için tıkla! Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Gündüz gerçekleşen 5.4 büyüklüğündeki malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Malatyadaki son depremler için tıkla!

Malatya'dan gelen son dakika deprem haberi vatandaşları korkuttu! Kandilli depremin büyüklüğünü 5.3 olarak açıkladı. Toplam 1.011 malatya deprem haberi bulunmuştur. Deprem, adıyaman, diyarbakır ve şanlıurfa'da da hissedildi. Malatya'nın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin 6.94 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtilirken, malatya büyükşehir belediye başkanı selahattin son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de 5,2 büyüklüğünde gerçekleşen. 27 kasım 2020 son depremler şiddetli bir deprem meydana geldi. Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden. Deprem diyarbakır, batman, elazığ, siirt, kahramanmaraş, adıyaman, şanlıurfa ve gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi. Malatya deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmelerini bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Malatya deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel malatya deprem geçmişte yaşanan malatya deprem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malatya deprem haber sayfamızda.

İçişleri bakanı süleyman soylu malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de 5,2 büyüklüğünde gerçekleşen. Toplam 1.011 malatya deprem haberi bulunmuştur. 27 kasım 2020 cuma günü malatya'da 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem haberlerini bulabilir tüm malatya deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Toki Haber
Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Toki Haber from www.tokihaber.com.tr
14:22 kızılay'dan ramazan'da 8 milyon ihtiyaç sahibine 225 milyon tl yardım. Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor. Deprem, adıyaman, diyarbakır ve şanlıurfa'da da hissedildi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.3 olarak açıkladı. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Malatya'da olan deprem bir çok ilde hissedildi. Elazığ'da saat 20.55'te meydana gelen depremi malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. Kandillli rasathanesi verilerine göre, malatya pütürge'de 5 haziran cuma günü 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündüz gerçekleşen 5.4 büyüklüğündeki malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Gündüz gerçekleşen 5.4 büyüklüğündeki malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad'ın. Malatya'dan gelen son dakika deprem haberi vatandaşları korkuttu! Malatya deprem ile ilgili 4 haber listeleniyor. Toplam 1.011 malatya deprem haberi bulunmuştur. Türkiye haftanın ilk gününe deprem haberiyle uyandı! Deprem, adıyaman, diyarbakır ve şanlıurfa'da da hissedildi. Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem haberlerini bulabilir tüm malatya deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Malatya'da merkez üssü pütürge ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da olan deprem bir çok ilde hissedildi. İçişleri bakanı süleyman soylu malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de 5,2 büyüklüğünde gerçekleşen. 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi.

Posting Komentar

0 Komentar